Céginformáció

A SALCO Kereskedelmi és Szolgálatató Korlátolt Felelősségű Társaság 1991-ben kezdte meg üzleti tevékenységét. A Társaság alaptevékenységének a tulajdonosok az export-import tevékenységet szánták elsősorban Távol-keleti orientációból. Az évek során abszolút prioritást kapott a Távol-keleti áruk magyarországi behozatala, valamint ezekkel az árukkal való nagy-és kiskereskedés.

Az import döntő többségét mind a mai napig a rattan bútorok (nádbútorok), ezen bútorok egyedi elkészítéséhez szükséges félkész termékek és nyersanyagok, fafaragások, egzotikus dísztárgyak és ajándéktárgyak alkotják. Kisebb mennyiségben importálunk textíliát, kő-, márvány-, ónix-, üveg-, bambusz-tárgyakat, illetve partnereink egyedi igényei szerint mindent a velünk kapcsolatban levő országokból.
Termékeink visszaköszönnek a lakberendezéssel foglalkozó lapok hasábjairól csakúgy, mint TV stúdiók díszletei, vagy kiállítások, szállodák berendezései. Nincs olyan megye Magyarországon, ahol ne lennének termékeink valamilyen kiemelkedő hotel berendezési tárgyai között. Külön foglalkozunk a velünk kapcsolatban álló lakberendezőkkel, akik egyedi igényeket kell színvonalasan kiszolgáljanak.

Importunk túlnyomó része Indonéziából származik. Ezen kívül árulunk malaysiai, indiai, kínai, thaiföldi, fülöp-szigeteki, vietnami eredetű árukat is. Mindezekkel az árukkal versenyképes nagykereskedelmi árakkal és jelentős árukészlettel állunk partnereink rendelkezésére.

Kereskedő partnereink száma évről évre emelkedik. Alapvető törekvésünk, hogy az általunk importált árukat nálunk szerezhessék be a legolcsóbban. Bizományosi konstrukciókkal, visszavásárlási garanciával tesszük kockázatmentesebbé az áruinkkal való kereskedelmet. Kereskedőinket előzetes időpont-egyeztetéssel fogadjuk. Készpénzes vásárlás esetén sem mennyiségi korlátozás (alsó határ), sem dokumentumok bemutatása nem szükséges. Az árusítást, illetve a vásárlást semmilyen-más nagykereskedéseknél gyakran tapasztalható- "szabályokkal" nem nehezítjük.
Első vásárláskor ingyenes katalógus CD-t adunk vásárlóinknak. 2018-tól a SALCO Kft. üzelti tevékenységét a COMPRAD Kft. veszi át.